Kutlu Dogum Sampiyonlari Gevher Hatun Kolejin’den

Konya Merve Egitim Kurumlarinin Kutlu dogum haftasi etkinlikleri kapsaminda Kur’an-i Kerimi Güzel okuma Yarismasi yapildi. Yaklasik 2000 ögrenci arasindan 5. Sinif erkek ögrencilerde Gevher Hatun Koleji ögrencisi Muhammed Abdullah Özdemir 1. Olarak Tam altin 5. Sinif kiz ögrencilerde Gevher Hatun Koleji ögrencisi Nazlican Asenakutlu 2. Olarak yarim altin kazandilar.

Kutlu Dogum Sampiyonlari Gevher Hatun Kolejin’den

Konu ile ilgili açiklama yapan Okul Müdür Ali Celal Öztan “Çok bereketli bir mevsimi yasiyoruz. Efendimizi yalnizca anmak degil, anlamaktir derdimiz. Kutlu dogum haftasi nedeni ile yapilan Kur’an-i Kerimi Güzel okuma Yarismasinda ögrencilerimiz sampiyon olmustur. Akademik basarilarimizin yaninda manevi degerlerimize sahip çikmanin meyvelerini topluyoruz. Ögrencilerimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Kur'an-i Kerimi Güzel okuma Yarismasi 1.si olan Muhammed Abdullah Özdemir “Ögretmenlerimle yarismaya hazirlandik. Okulumda hem maddi hem de manevi egitimin olmasi benim için ayricalik. Gevher Hatun Kolejli olmanin ayricaligini her bransta yasiyoruz. Bu ödülü Karaman halkina hediye ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284