LYS ve SBS’De Basarilariyla Markalari Geriden Birakan Dershane Özel Yunuskent

LYS ve SBS sonuçlarinin açiklandigi ve yerlestirmelerin yapildigi su günlerde ilimizde bulunan dershanelerde basarilarini ilan etmeye devam ediyor.

LYS ve SBS’De Basarilariyla Markalari Geriden Birakan Dershane Özel Yunuskent

Özel Yunuskent Dershanesi kurucusu Zernisan Girgin konuyla ilgili olarak yaptigi açiklamada, “Düz lise, Anadolu liseleri, Fen ve Meslek liselerinde ayrim yapmadan herkese ayni kaynak, ders saatleri ve etütlerle basariya tasiyoruz. 12 Agustos’tan itibaren ilkögretim, lise ve mezun gruplarimizla tanitim derslerimize basliyoruz. LYS ve SBS’deki basarilariyla markalari geride birakan dershanemiz, düz lise, meslek liseleri, Anadolu liseleri ve fen liselerinde ayni çalisma prensibinden hareketle LYS yerlestirmelerinde yüzde 100 basari elde etmistir. 12.sinif ve mezunlarda üniversiteye yerlesmeyen ögrencimiz yoktur. SBS’de tartisilmaz basarilarimiza LYS basarilarimizi da ekledik. Markaya ve binaya degil basari ve disiplinden yanaysaniz adresiniz Özel Yunuskent dershanesi olmali” dedi.
Girgin, ayrica Ilimiz halkina bilgi olarak Yunuskent dershanesinin ilimizde bulunan dershaneler birligine katilmadiklarini ilkeleri ve hedefleri ile tek basina halkimizin destegi ile yol alacagini ilave etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284