Mart Ayında Doğan Öğrenciler Unutulmadı

Karaman Kâzımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlanılan ''Doğum Günümü Okulda Kutluyoruz'' projesi kapsamında ilçedeki bütün okullarda mart ayında doğan öğrencilerin doğum günleri kutlandı.

Mart Ayında Doğan Öğrenciler Unutulmadı

Bütün okullardaki etkinliklere giderek öğrencilerin doğum gününü kutlayıp, hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit "ilçemizdeki bütün okullarda Mart ayında doğan öğrencilerimizin doğum gününü hep birlikte kutladık. Bizler küçük organizasyonlarla velilerimize yük olmadan büyük mutluluklar yaşatmayı hedefliyoruz.

İlçemizde görev yapan bütün eğitim camiası olarak ortak hedefimiz "mutlu ve başarılı öğrenciler" dir. Bunu sağlamak için bütün arkadaşlarımız fedakârca çalışıyorlar.

Bu proje ile öğrencilerimiz kendilerini özel ve değerli hissetmekte, okula karşı olan sevgi ve ilgilileri üst seviyeye çıkmaktadır. Ayrıca öğrencisine gösterilen ilgiden memnun olan veliler ile okul aile işbirliği güçlenmektedir.

İlçemizde 2022-2023 eğitim öğretim yılında başlattığımız proje ile her ay o ay içerisinde doğan öğrencilerimizin doğum günü son hafta küçük organizasyonlarla kutlanıyor, kendilerine hediyeler veriliyor. Öğrencilerimizin mutluluğuna katkı sağlanmaya çalışılıyor.

Doğum günü olan öğrencilerimizin doğum gününü en içten duygularımızla kutlarken Rabbimizden sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284