Matematik Olimpiyat Sampiyonlari Ödüllendirildi

Karaman Milli Egitim Müdürlügünün 8. Siniflar arasi yapmis oldugu il geneli matematik olimpiyatlarinda dereceye giren ilk 3 ögrenci yapilan tören ile ödüllendirildi.

Matematik Olimpiyat Sampiyonlari Ödüllendirildi

Özel Gevher Hatun Kolejinden Enes Burak Bilgin IL 1.SI, yine Özel gevher Hatun Kolejinden Mustafa Uysal il 2.SI , Ermenek Fikret Ünlü YIBO dan Ismail Macit IL 3.sü olarak ödüllendirildi.
Irfan Ataseven fen lisesinde yapilan 2. Asama sinavi sonucunda ilk 10 da 5 ögrenci ilk 20 de 12 ögrenci dereceye girmistir. Konu ile ilgili açiklama yapan Okul müdürümüz Tanju Yildirim “ Basarilarimiz her alanda artarak devam ediyor. Matematik evrensel bir dil, bu dili bilgiler esiginde süsleyerek konusturan ögrencilerimizi kutluyorum. Yapilan olimpiyat çalismalarimizin meyvesini topluyoruz. Art arda gelen görkemli basarilarimizin kaynaginda bu ise gönül vermis, samimi, her seyini ortaya dökerek fedakarca çalisan ögretmenlerimiz yer almaktadir. Emegi geçen herkesi kutluyorum. Basarili çalismalarin devamini diliyorum.”dedi. Okul Egitim Koordinatörü Ali Celal Öztan “ Karaman Irfan Ataseven Fen lisesinin il geneli yapmis oldugu matematik olimpiyat sinavinin 1. asamasi okulumuz için büyük bir basari ile sonuçlandi. 30 ögrencinin katilacagi 2. Asama sinavina 23 ögrencimiz girmeyi hak kazanmistir. Ögrencilerimiz bu ise inandilar ve basardilar. Yaptigimiz olimpiyat çalismalari sonucu gelen basarilar, yapacaklarimizin kanitidir. Okul olarak Akil oyunlari, olimpiyat ve proje çalismalarinda planli ve programli olarak çalisiyoruz. Akademik ve Sosyal etkinliklerde Karaman da özel okulculukta 1 NUMARA oldugumuzu kanitladik. Ögrencilerimizi cani gönülden kutluyorum” dedi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284