Mavi Gök Yesil Yaprak Ödülleri Verildi

Milli Egitim Bakanligi Ilkögretim Genel Müdürlügünün baslattigi okullarimizda çevre bilincinin kazandirilmasi, çevreyi güzellestirme ve agaçlandirma çalismalarinin yapilmasi, dogal çevrenin korunmasi, ögrencilerimizde problem çözme,karar verme ve isbirligi becerilerini gelistirilmesi, okullarimiz arasinda rekabet ortami olusturmasi amaciyla düzenlenen “Mavi Gök Yesil Yaprak” projelerini kazanan okullara ödülleri Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulunda düzenlenen törenle verildi.

Mavi Gök Yesil Yaprak Ödülleri Verildi
Ödül törenine Il Milli Egitim Müdürümüz Bekir Aksoy, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam ve ödül alan okullarin müdürleri katildi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Bu güzel projelerde basarili oldugunuz için hepinizi kutluyorum. Ögrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerinde yer almasi egitimin bir parçasi ve kaliteli insan yetistirmenin bir geregidir. Duyarliliklarindan dolayi ödül alan iki okulumuzu da kutluyorum Bu ödülü almak kadar onu layikiyla tasiyabilmek de önemlidir. Okul olarak onu en iyi sekilde tasiyacagimiza inaniyorum. Bu ödülü almamizda emegi geçen okul personeline, idareci ve ögretmen arkadaslarima, okul aile birligimize, ögrencilerimize, velilerimize tesekkür eder, saygilar sunarim” dedi.
Projeler dâhilinde Il Milli Egitim Müdürlügümüzce olusturan komisyon tarafindan belli ölçütler esas alinarak yapilan degerlendirilmeler sonucunda tüm kistaslari yerine getiren okullarimizdan Sabiha Gökçen ve Vali Hakki Teke Yatili Bölge Ilkögretim Okulu “Mavi Gök Yesil Yaprak” projesi ödülünü almaya hak kazandilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284