Mehmet Akif Ersoy Lisesi Macaristan’a Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projesi kabul edilen Mehmet Akif Ersoy Lisesi idareci ve ögretmenlerinden olusan proje ekibi Macaristan’a gidiyor.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Macaristan’a Gidiyor
Mehmet Akif Ersoy Lisesi proje ekibi, Macaristan proje toplantisi öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler. Sube Müdürü M.Akif Duman ve AB ve Dis Iliskiler Bölümünden Selda Uzun’un da katildigi ziyarette Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Baris Ünlü, “Ispanya, Polonya, Bulgaristan, Almanya ve Macaristan’dan okullarla ortaklasa yürüttügümüz “Dogu Avrupa’da 1989 Devrimleri ve Avrupa Entegrasyonu” adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden bir idareci ve iki ögretmenimiz 06-11 Mayis 2012 tarihleri arasinda Macaristan’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaklardir. Proje faaliyetleri kapsaminda ögrencilerimize Avrupa vatandasligi ve demokrasi bilinci kazandirmayi, demokratik degerleri özümseyerek yasam biçimine dönüstürmelerini ve çevrelerinde bir farkindalik olusturmalarini hedeflemekteyiz.” dedi.
Mehmet Akif Ersoy Lisesi proje ekibini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Projeler kapsaminda ilimizden ögretmen ve ögrencilerimizi Avrupa’nin farkli ülkelerine yolcu etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayiz. Projeler vesilesiyle ögretmenlerimiz ve ögrencilerimiz, Avrupa insaniyla birlikte çalisarak hem projeler üretmekte hem de dostluklar kurmaktadir. Ayrica bu projeler sayesinde ülkemizi, Karaman’imizi, Türk Dilini ve Türk kültürünü daha iyi tanitma firsati bulmaktadir. Ilimizi en iyi sekilde temsil edeceginize inaniyor, basarili proje çalismalarinizin bütün okul ve kurumlarimiza örnek teskil etmesini diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284