Mehmet Eren Öztürk, İl Millî Eğitim Müdürü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan temsili makam değişiminde İl Millî Eğitim Müdürlüğü makamına İlyas Küçüker İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Mehmet Eren Öztürk oturdu.

Mehmet Eren Öztürk, İl Millî Eğitim Müdürü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Mehmet Çalışkan, İl Millî Eğitim Müdürlüğü makamını temsili olarak İlyas Küçüker İlkokulu öğrencisi Mehmet Eren Öztürk’e devretti.

Okul Müdürü Ersin Özkan ve Sınıf Öğretmenleri Aliye Küçük Selvi ve Saadet Burcu Koçalan ile birlikte gelen İlyas Küçüker İlkokulu öğrencileri Hilal Yavuz, Rabia Ecem Tunç ve Mehmet Eren Öztürk, İl Müdürü Mehmet Çalışkan’a çiçek takdim etti. İl Millî Eğitim Müdürlüğü makamına gelen minik misafirlerini kapıda karşılayan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğrencilerle yakından ilgilenerek makamını devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile temsili olarak İl Millî Eğitim Müdürü koltuğuna oturan Mehmet Eren, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutladığını ifade etti. “Bu güzel bayramı biz çocuklara armağan eden Atamızı saygıyla anıyorum" diyen İl Millî Eğitim Müdürü Öztürk, öğrencileri mutlu edecek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri artıracağını sözlerine ekledi.

Ziyaret, günün anısına verilen hediyeler çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284