Meslek Liselerimiz Almanya Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari “Visial Basic Uygulamalari” adli LDV Projesi kapsaminda Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Egitim Merkezi, Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Ayranci Çok Programli Lisesi ve Nefise Sultan Kiz Meslek Lisesi idareci, ögretmen ve ögrencilerinden olusan 50 kisilik proje ekibi Almanya’ya gidiyor.

Meslek Liselerimiz Almanya Yolcusu
Meslek Liselerimizin proje ekipleri Almanya proje toplantisi öncesi Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Sube Müdürü M.Akif Duman ve Proje Koordinasyon Ekibi’nden Selda Uzun’un da katildigi ziyarette Karaman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Cafer Avci, “Projemiz mesleki egitim kurumlarimizin ögrencileri ve ögretmenlerine yönelik olarak hazirlanmistir. Ögrencilerimiz ve ögretmenlerimiz proje sonunda elde edecekleri deneyimler ile mesleki egitim alaninda daha donanimli hale geleceklerdir. Projemizin koordinatörü Ermenek METEM, ortaklar ise Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Ayranci ÇPL ve Nefise Sultan Kiz Meslek Lisesi, Almanya’dan, South East Training Academy GmbH i.G., SA Consulting, Emschertal Meslek Koleji (Meslek Lisesi) ‘dir. Bu kapsamda 50 kisilik proje heyetimiz 13 Kasim- 3 Aralik 2011 tarihleri arasinda Almanya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir.”dedi.
Proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY yaptigi açiklamada; “Projeler kapsaminda okul ve kurumlarimizin Avrupa’nin farkli ülkeleriyle ortak çalismalar yapmasi ilimiz ve ülkemiz adina olumlu bir gelismedir. Ilimizden farkli okullarimizin proje yolculuguna katildigini Avrupa ülkelerinde ülkemizi ve ilimizi basarili bir sekilde temsil ettiklerini görmek bizleri mutlu etmektedir AB Egitim ve Gençlik Projeleri sayesinde ögretmen ve ögrencilerimizde bir dinamizm olusmakta, okullarimiz her geçen yil yeni tecrübeler ve basarilar kazanmaktadir. Ayrica, gelecegimizi emanet edecegimiz ögrencilerimiz projelerden elde edilen deneyimler ile daha donanimli olarak yetistirilmektedir. Egitim Heyetimizi göstermis olduklari basarili proje çalismalarindan dolayi kutluyor, bu basarinin bütün okul ve kurumlarimiza örnek teskil etmesini diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284