Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesinde 3. Oldular

Koç Holding’in Milli Egitim Bakanligi ortakligi ve Vehbi Koç Vakfi destegi ile 2006 yilindan bu yana yürütülmekte olan Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi kapsaminda düzenlenen “Liseler Meslegiyle Yarisiyor” yarismasindan Ilimiz Anadolu Saglik Meslek Lisesi ögrencileri basariyla döndüler.

Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesinde 3. Oldular

Yarismada Karaman Saglik Meslek Lisesi ögrencilerinin kurdugu "Dejavu 112" grubu üçüncü oldu.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yarismada dereceye giren ögrencileri kabul ederek ögrencilere hediyelerini verdi.
Yarisma hakkinda açiklama yapan Okul Müdürü Serkan Demirtas, yarismaya, 7 bin 800´den fazla ögrencinin basvurdugu, 150 grubun ön elemeyi geçerek, yarismaya katilmaya hak kazandigi, ekibin ürettigi video ve görseller 400 binden fazla kisiye ulastigi bilgisini verdi.
Okul Müdürü yaptigi açiklamada “Yarismanin ödül töreni Koç Holding binasinda gerçeklestirildi. Törene, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Milli Egitim Bakanligi Mesleki Teknik Egitim Genel Müdürlügü Sosyal Paydaslar Grup Baskani Sennur Çetin, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve müzisyen Asli Gökyokus´un yani sira ödül kazan okullarin ögrencileri ve yöneticileri de katildi. Dört Ögrenciden olusan Dejavu 112 grubumuz ödülleri olan notebooklan Milli Egitim Bakanligi Mesleki Teknik Egitim Genel Müdürlügü Sosyal Paydaslar Grup Baskani Sennur Çetin´in elinden aldilar.” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu: "Ülke genelinde genis katilimli bir yarismadan ögrencilerimiz okullarini ve ilimizi basariyla temsil ettiler. Proje hazirlayan, fikir üreten ögrencilerimiz egitimde kaliteyi yükselteceklerdir. Bu tür çalismalarin artmasini diliyoruz. Yarismadan basari kazanan degerli ögrencilerimizi, yöneticilerimizi, emegi geçen ögretmenlerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284