Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı 2017 yılı 2. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında yapılan "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" isimli proje tamamlandı.

Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

TR52/17/TD/0024 Referans numaralı proje ile Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanlarından 2 kadın ve 14 erkek öğretmen toplam 16 teknik öğretmen 31 Mayıs 2017 - 04 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 gün 35 saatlik eğitim aldılar. Eğitimde Solidworks programı kullanımı ve 3 boyutlu yazıcılar, 3 boyutlu yazıcıların kullanım alanları, 3 boyutlu yazıcılar ile kullanılan diğer yazılımlar, 3 boyutlu materyal tasarlama ve 3 boyutlu ürün çıktıları üretme süreçlerini uygulamaları olarak anlatıldı. Eğitimde Solidworks programı ile çizilen parçalar 3 boyutlu yazıcılardan çıkarıldı.

Eğitim alan teknik öğretmenler uygulamalı olarak 3 boyutlu yazıcı kullanımının okulda bulunan öğrencilere derslerde uygulamalı olarak öğreterek öğrencilerin sanayide bu teknolojileri kullanmalarını sağlayacak.

Çok verimli geçen "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" sonunda okul müdürü Bülent Karademir, eğitimin çok faydalı olacağına inandığını belirterek öğretmenlere sertifikalarını verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer AVCI
Cafer AVCI - 7 yıl Önce

Tebrikler.
Durmak yok. Durmak devrilmenin bir öncesidir.

SIRADAKİ HABER

banner284