Millî Eğitim Camiasından Mustafa Dinler'e Veda Yemeği

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında görevliyken emekli olan Mustafa Dinler için veda yemeği düzenlendi.

Millî Eğitim Camiasından Mustafa Dinler'e Veda Yemeği

İl Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programa, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Millî Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca ile il millî eğitim müdürlüğü çalışanları katıldı.

Düzenlenen programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, hizmetlerinden dolayı Mustafa Dinler'e teşekkür etti. Mehmet Çalışkan, "Mustafa Bey Millî Eğitim Müdürlüğünün sesi oldu. Kendisi kurumda sevilen ve saygı duyulan, işini severek yapan bir personelimizdi. Emekli olmak aslında bir bitiş değil yeni bir başlangıç. Kurumda bizlerle olsun mesai arkadaşlarıyla olsun güzel anılar biriktirdiğini düşünüyorum. Mustafa Bey'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatında eşiyle birlikte huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Kendisi için düzenlenen program dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a ve Şube Müdürü Haşim Tunca'ya ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Mustafa Dinler, kurumdan güzel anılarla ayrıldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Dinler, "Düzenlenen bu program için herkese teşekkür diyorum." diye konuştu.

Program, emekli olan Mustafa Dinler'e İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından verilen plaket ve hediyenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284