Millî Eğitim Personeli İftarda Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında çalışan personelle düzenlenen iftar programında bir araya gelerek emekli olan personele plaket verdi.

Millî Eğitim Personeli İftarda Buluştu

Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdurrahman Kurt, İsmail Kılınç, Milli Eğitim Şube Müdürleri Haşim Tunca, Mehmet Salih Koç, Mehmet Baysal, Aziz Demir ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personel katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, güzel bir akşamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Çalışkan, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş ayının son 10 günü içerisindeyiz. Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir program düzenlememizin sebebi hem sizlerle bir araya gelmek istedik hem de uzun yıllar devletimize ve kurumumuza hizmet edip emekli olan mesai arkadaşlarımıza teşekkür etmek istedik.” dedi.

“Hayat denilen kavram sayılı günlerden ibarettir” diyen İl Müdürü Çalışkan, “Bizler bu hayatta üzerimize yüklenen rolleri yerine getirir sonrasında ebedi âleme göçüp gittiğimizde ise arkamızda bir hikâye bırakırız. Her insanın hayata dair içerisinde anlamlandırdığı birçok yaşanmışlığı yani hikâyesi vardır. Çalışma hayatı da insan ömründe yani hikâyesinde önemli bir yer tutar. Mesele çalışma hayatında güzel işler yapabilmek ve güzel hikâyeler oluşturup iyi dostluklar kurabilmektir. Aramızdan ayrılıp emekli olan arkadaşlarımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum. İftar programımıza katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Program, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın emekli olan personele plaket vermesi ve yemek ikramı ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284