Milletvekili Akgün, Egitim Yatirimlarini Gezdi

Ilimiz Milletvekili Mevlüt Akgün, Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek egitim yatirimlari konusunda bilgiler aldi.

Milletvekili Akgün, Egitim Yatirimlarini Gezdi

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “2012–2013 ögretim yilinda basarinin arttirilmasi için kapsamli bir çalisma baslattik. Bakanimiz ve Milletvekillerimizin destekleri sonucunda ilimize çesitli branslarda 300 ögretmen atamasi yapildi. Ögretmen açigimizin giderilmesiyle ilimizde ki basari daha da yükselecektir. Ayrica Valiligimizin ve Milletvekillerimizin egitim-ögretime gösterdigi destek ve yardimlardan dolayi çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Milletvekili Mevlüt Akgün’de “Karaman’da egitim konusunda alinacak daha çok yol var. Bu baglamda daha siki çalismamiz gerekiyor. Bizde elimizden gelen destegi sizlere verecegiz. Daha organizasyonlu ve bilinçli bir sekilde çalisirsak basari seviyesini daha yukarilara çikartabiliriz. Ilimizin egitimde ki basarisi için her zaman desteklerimiz devam edecektir” dedi
Milletvekili Mevlüt Akgün ve beraberindeki heyet ilimizden tüm Türkiye’deki YIBO’lara yayin yapan E-Etüt odasini gezdi. Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy burada yaptigi açiklamada E-Etüt projesiyle tüm Türkiye’de yaklasik 50 bin ögrencinin takip ettigini hafta içi yapilan canli yayinla Türkçe, Matematik. Fen Bilgisi, Ingilizce ve Sosyal Bilimler derslerinin ögretmenlerimiz tarafindan anlatildigini belirtti.
Daha sonra Insaati devam Sehit Ismail Erez Imam Hatip Ortaokulu, Ortaögretim Kampüsü ile onarimi devam eden Anadolu Imam Hatip Lisesini gezdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284