Milli Egitim Müdürü Aksoy’u Ziyaret Ettiler

SBS’de sorularin hepsine dogru cevap vererek 500 tam puana ulasan Türkiye Birincisi Merve Uludag ve Murat Akbudak ile ilk 7’ye giren ögrenciler, Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Eraslan ve ögretmenleriyle Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ‘u makaminda ziyaret ettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ögrencilerden basarilarinin sirlarini dinledi. Ögrenciler basarilarinin düzenli ve bilinçli çalismalarina bagli olduklarini belirttiler.

Milli Egitim Müdürü Aksoy’u Ziyaret Ettiler
Sabah Dershaneleri Müdürü Ahmet Eraslan yaptigi konusmada, “Ögrencilerimiz bu güzel sonuçlari elde edebilmek için 3 yil boyunca hazirlandilar. Düzenli olarak derslere girdiler, test ve denemelerini çözdüler. Ailelerin ve ögretmenlerin maddi ve manevi destekleri de basariyi olumlu manada etkiledi 8. Sinif SBS’de Murat Akburak ve Merve Uludag adli iki ögrencimiz 100 sorunun 100’üne de dogru cevap vererek 500 tam puan almistir. Ayrica liselere yerlestirme puani olan OYP’ ye göre ise Karaman genelindeki ilk 10 ögrencinin 8’i de dershanemiz ögrencisidir. Bu basarida emegi geçen tüm ilkögretim okul idarecilerine, ögretmelerine, velilere ve ögrencilere çok tesekkür ederim”dedi
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “Ögrencilerin SBS'de oldugu gibi ileriki yasantilarinda da daha basarili çalismalara imza atacaklarina inaniyorum. Yarinin büyükleri sizler olacaksiniz. Sizler bizim gelecegimizin güvencesiniz. Bizim bütün gayretimiz sizlerin daha iyi yetismesi içindir. Ögrencilerimizin dogru ve isabetli tercih yapabilmesi için okullarimizda rehber ögretmenlerimiz tercih dönemi boyunca ögrencilere tercihlerinde yardimci olacaktir. Bu uzun soluklu, zorlu maratonda tek yürek olup çocuklarimizin basarisi için çalisan dershanelerimize, okul müdürlerimize, ögretmenlerimize, her zaman çocuklarinin yaninda olan, onlari destekleyen velilerimize ve aldiklari basari bayragini daha yüksege dikmek için gece gündüz çalisan ögrencilerimize bir kere daha tesekkür ediyor, çalismalarinin daim olmasini diliyorum” dedi. 
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy kendisini ziyarete gelen ögrencilere çesitli hediyeler verdikten sonra ögrencilerle beraber hatira fotografi çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284