Milli Egitim Müdürü Sultanoglu Kursiyerlerin Sevincine Ortak Oldu

Halk Egitim Merkezinin düzenledigi asçilik kursunu basariyla bitiren kursiyerlerin sevincine Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu da ortak oldu.

Milli Egitim Müdürü Sultanoglu Kursiyerlerin Sevincine Ortak Oldu

Halk Egitim Merkezinde düzenlenen asçilik kursunun sona ermesinin ardindan düzenlenen sertifika törenine Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram, Çalisma ve Is-Kur Il Müdürü Kenan Ates, Il Milli Egitim Müdürlügü Egitim Denetmenleri, Sube Müdürleri ile Halk Egitim Merkezi yönetici, ögretmenleri ve kursiyerler katildi.

Halk Egitim Merkezi Müdürü Abdullah Bayrak’tan halk egitim çalismalari hakkinda bilgi alan Il Milli Egitim Müdürü Sultanoglu, atölyeleri gezerek kursiyerlerin ürünlerini inceledi, onlarla bir süre sohbet etti.
Kursiyerlerin yaygin egitim kurslariyla yeteneklerini daha da artirdigini söyleyen Sultanoglu: “Kursu basariyla bitiren kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Kursiyerlerimizin aldigi bu belgeler sadece onlarin kurslari basariyla tamamladigi anlamina gelmez, bu belgeler artik onlarin toplum için daha fazla üretecegi anlamina da geliyor. Gelistirdikleri yetenekleriyle kursiyerlerimiz, daha kolay is bulacaklar. Ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katki saglayacaklar. Yapilan bu güzel çalismalardan dolayi Halk Egitim Merkezi müdürümüzü, idareci ve ögretmenlerimizi tebrik ediyor, kursiyerlerimize basarilar diliyorum.” dedi.
Konusmasinin ardindan Il Milli Egitim Müdürü, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü, Çalisma ve Is-Kur Il Müdürü ile beraberindeki heyet kursiyerlere sertifikalarini verdiler.
Sertifika töreninden sonra Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Halk Egitim Merkezinde Türkçe ve Türk kültürü egitimi alan Afganistanli göçmenleri ziyaret etti. Sultanoglu, ziyarette Afganistanli çocuklarla sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284