Minik Sinem, 23 Nisan’da Il Milli Egitim Müdürü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret eden Siyahser Ilkögretim Okulu temsil grubu ögrencilerinden Sinem Sari, kisa sürede de olsa Il Milli Egitim Müdürlügü koltuguna oturmanin heyecani ve mutlulugunu yasadi.

Minik Sinem, 23 Nisan’da Il Milli Egitim Müdürü Oldu
Milli Egitim Müdürlügü koltuguna oturan Sinem Sari, Fatih projesinin liselerden basladigini bunun en kisa sürede ilkögretim okullarinda da baslamasini için Yenilik ve Teknolojiler Genel Müdürü Mahmut Tüncel’i arayarak Fatih Projesinin ilkögretimlere de alinmasi ve ilk olarak projenin Karaman’da Siyahser Ilkögretim Okulundan baslatilmasini istedi. Yenilik ve Teknoloji Genel Müdürü Mahmut Tüncel Karaman’da yapilan çalismalarda basarilar diledi. Il Milli Egitim Müdürü Sinem Sari konuyla ilgili Vali Süleyman Kahraman’i da arayarak bilgi verdi.
Daha sonra Sariveliler ve Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürlerini arayarak 23 Nisan’da yapilacak olan çalismalar hakkinda bilgi aldi. Sube Müdürü Ömer Kiliç ile yaptigi telefon konusmasinda ise Siyahser Ilkögretim okulundaki kapi ve siralarin degistirilmesi talimati verdi.   
Kisa bir süre Il Milli Egitim Müdürlügü koltugunu minik ögrencimize devreden Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Çocuklarimiz bizlerin umut isigidir. Milli birlik ve beraberlik içinde yürüyecek olan çocuklarimiz ülkemizin aydinlik gelecegidir. Onlar için ne kadar çalissak azdir. “Ümidim gençliktedir.” Diyen Atatürk’ün izinde yürüyen gençlige güvenmemiz, onlar için çalismamiz gerekir ki gözümüz arkada kalmasin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami tüm milletimize kutlu olsun” dedi.
Ziyaret sonunda ögrencilere çesitli hediyeler veren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, ögrencileri tek tek öperek ugurladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284