Miniklerden Dev Gösteri

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji Ana Sinifi Ögrencileri Karaman`da esine az rastlanacak bir gösteriye imza atti. Ana Sinifi Ögretmen ve Ögrencilerinin hazirladigi Ingilizce Özel Gecesi`nde velilerle ögrenciler Piri Reis Konferans Salonu`nda bir araya geldi.

Miniklerden Dev Gösteri
Ingilizce Gecesinde 5 ve 6 yas ögrencileri birbirinden güzel performanslar göstererek izleyenleri kendine hayran birakti. Gecede ögrencilerimiz korolar, sarkilar, skeçler, özel danslar ve gösterilerle yeni yeni ögrendikleri Ingilizcelerini herkese gösterdiler. Karaman'da Ingilizce Egitiminde ilkleri baslatma özelligiyle bilinen ve yaptigi çalismalarla sehre yön veren Özel Gevher Hatun Koleji Yabanci Dil Ögretimine Okul Öncesinde baslamanin ne kadar önemli oldugunu 5 ve 6 yas ögrencilerinin bu gecede gösterdikleri performanslarla bir kez daha ispatlamis oldu. Gecede Okul Ingilizce Zümre Baskani Mustafa Mekan Okul Öncesi Dil Egitiminin ne kadar gerekli ve önemli oldugu üzerine bilgilendirmeler yaparak, bu yaslarin dili ögrenebilmek için aslinda en kritik dönem oldugunu ve en kolay ögrenmenin bu yaslarda gerçeklestigini vurguladi.
Özel Gevher Hatun Koleji olarak Ingilizce ögretiminde özel bir program dahilinde ögrencilerimize sarki, drama, oyun ve diger etkili dil ögretimi teknikleri ile bu süreci bir ders gibi degil dogal yöntemlerle ögretmeye özen gösterildiginin altini çizdi.
Gecede ögrenci velileri bir yandan çocuklarinin ilk sahne heyecanlarina taniklik ederken diger yandan da çocuklariyla birlikte ögrendikleri Ingilizcelerini bir yarismayla eglenceli bir sekilde gösterdiler. Gülüsmelere sahne olan anlarda balonu en erken patlatip karisik sekilde verilmis harflerden Ingilizce kelimeyi bulan ögrenci yarismayi kazandi.
Okul Müdürü Tanju Yildirim ise gelecegimizin teminati çocuklarimizin çagimizin sartlarina uygun bir sekilde egitmenin yaninda iyi karakterli birer birey olmalari için ugras verdiklerini ve erken yasta egitimin çok önemli oldugunu vurguladi.
Gece " Dünya Çocuklari" isimli çok özel bir müzikli dans gösterisi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284