Ödüller Sahiplerini Buldu

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyetinin işbirliğinde çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek projesi kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmanın ödülleri sahiplerini buldu.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Türkiye Yeşilay Derneği Karaman Şube Başkan Yardımcısı Neslihan Akkaya, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Programa katılan davetlileri selamlayarak konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Çalışkan, “Bizim önceliğimiz geleceğimizi yani sizleri her türlü bağımlılıktan ve kötü alışkanlıklardan korumaktır. Çünkü ülkemizin en önemli stratejik gücü sizlersiniz. Sizlerin daha güzel bir Dünya’da yaşamanız için çaba sarf ediyoruz. Bugün Yeşilay’ın çalışmalarına farkındalık oluşturmak adına farklı kategorilerde düzenlenen yarışma ile öğrencilerimiz eserler ortaya koydu. İl düzeyinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Dereceye giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ödüllerini protokol üyeleri tarafından aldı. Ödül töreni günün anısına çekilen toplu fotoğraflar sonrası sona erdi

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ise şöyle;

1- Esra Yıldırım (Görsel Kategori) Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu

2- Hümeyra Uysal (Görsel Kategori) Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu

3- Murat Başoğlu (Görsel Kategori) Karaman Güzel Sanatlar Lisesi

4 Meyra Habibe Akdoğan (Edebi Kategori) Yılmaz Babaoğlu İlkokulu

5-Zeynep Öntürk (Edebi Kategori) TOKİ Ortaokulu

6- Hatice Karabacak (Edebi Kategori) Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284