Öğrenciler, 15 Temmuz’da Yaşananları 12D İle İzleyecekler

Ülkemizin bekası için canlarını seve seve veren şehitlerimizi anmak ve 15 Temmuz Kalkışmasına ilişkin bilgiler vermek amacıyla “15 Temmuz Çocukları” projesi kapsamında 7-11 yaş grubundaki ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan 12D kısa metrajlı filmin gösterimi İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’ın katılımı ile yapıldı.

Öğrenciler, 15 Temmuz’da Yaşananları 12D İle İzleyecekler

“15 Temmuz Çocukları” projesi kapsamında şehitlerimizin ülkemize kazandırdığı maddi ve manevi değerler konusunda farkındalık oluşturmak ve 15 Temmuz Kalkışması ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak için hazırlanan film, Piri Reis İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte 12D film izlemeye elverişli özel donanımlı kamyonette öğrencilere izletiliyor.

Kısa metrajlı filmin ilk gösterimine İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar katıldı. 5 Ekim 2018 ve 14 Aralık 2018 tarihleri arasında 11 okulda gösterilecek 12D kısa metrajlı film yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak.

Piri Reis İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlik, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’ın günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284