Öğrencilere Proje Yazma Eğitimi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Gençlik Kulübü Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Proje Yazma Eğitimi’ düzenlendi.

Öğrencilere Proje Yazma Eğitimi

Öğrencileri eğlendirerek bilgilendirmeyi amaçlayan eğitimde ilk olarak Karaman Gençlik Kulübü Proje Koordinatörü Ayşe Yağmur Süzer, öğrencilere proje konuları ve nasıl proje yazılabileceğinin yanı sıra Erasmus+ hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yaklaşık 9 yıldır gençlik projeleri yazdıklarını belirten Süzer, “Yurtdışından ülkemize öğrenciler getirip onlara eğitim veriyoruz. Bugün de sizlerle bir araya gelerek Erasmus faaliyetlerini yaygınlaştırmak, gençlerimizin proje yazmalarını sağlamak ve bu eğitimleri eğlenceli bir hale getirerek sizlere aktarmayı amaçladık.” dedi.

Süzer’in konuşmasının ardından öğrencilerin tanışması ile devam eden program, proje hakkında bilgilendirmeler ve oyun tarzında kurgulanan eğitim ile gün boyu sürdü. Öğrencilere aynı zamanda düşünce tarzlarını şekillendirici, fikir alışverişine dayalı grup çalışmaları da yaptırılarak eğitim içerikleri sunuldu.

Eğitim, günün sonunda öğrencilerin merak ettikleri soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284