Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinlikleri Göz Doldurdu

2015-2016 Eğitim-öğretim yılının sonuna doğru yaklaşılırken okullarda da yılsonu etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor.

Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinlikleri Göz Doldurdu
Yılsonu etkinlikleri kapsamında ilk program Vali Ali Akan İlkokulunda gerçekleştirildi. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Programda ilk olarak Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 2015-2016 yılı içerisinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerce yapılan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. El emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı stantları tek tek gezen İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.
Vali Ali Akan İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu el işi sergisinin de açılışını gerçekleştiren İl Müdürü Asım Sultanoğlu öğrencilerin birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı stantları da gezmeyi ihmal etmedi.
Yılsonu etkinliklerini gerçekleştiren bir diğer okul ise Piri Reis İlkokulu oldu. Piri Reis İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
2015-2016 eğitim-öğretim yılını geride bırakan öğrenciler hazırladıkları gösterilerle veli ve öğretmenlerine keyifli anlar yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284