Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İslami İlimler Fakültesi öğrencileri tarafından "Öğretmeyi Öğreniyoruz" temalı materyal sergisi düzenlendi.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Odabaş, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Coşkun, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ile üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen sergiye ilgi yoğun oldu.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında yıl sonu etkinliği olarak hazırlanan sergide 162 öğrencinin eserleri ziyaretçilerle buluştu. Pano, maket, afiş gibi farklı teknikler kullanılarak hazırlanan sergide 500’e yakın el emeği materyal görücüye çıktı.

“Eğitimciliğe adım atan öğrencilerimiz için önemli bir etkinlik”

Serginin hazırlık aşamasında öğrencilere rehberlik eden İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Başkonak sergiye katılan öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi farklı kurumlarda eğitimci olarak görev alacak öğrencilerimizin pedagojik yeterliklerinin artırılması için her türlü imkanı sağlayan üniversitemiz yetkililerine teşekkür ederim. Görevlerine tecrübe edinmiş bir şekilde başlayabilmeleri açısından bu tip etkinlikler büyük bir önem taşıyor. Öğrencilerimizin her birisini nitelikli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284