Öğretmenler Hafta Sonunu Gökbilimcilerle Dolu Dolu Geçirdi

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından organize edilen etkinliklerle, öğretmenler birbirinden değerli konuklarıyla gökbilimine yönelik keyifli ve dolu dolu geçen eğitim programlarına katıldılar.

Öğretmenler Hafta Sonunu Gökbilimcilerle Dolu Dolu Geçirdi

19 Şubat 2021 Cuma akşamı Astro Bilgi Online Öğretmen Seminerleri kapsamında 8.’si düzenlenen çevrim içi programda Prof. Dr. Zeynel Tunca, “Derin Uzay Cisimleri, Yıldızlararası Ortam, Bulutsular, Yıldız Kümeleri, Gaz-Toz-Molekül Bulutları ve Kara Delikler” konulu sunumunu katılımcılarla paylaştı.

20 Şubat 2021 Cumartesi günü ilki gerçekleştirilen bilim söyleşilerinde ise Utrecht Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Şen, Osmanlı Mucidi ve Astronomu Takiyuddin’in hayatı ile eserleri hakkında öğretmenlere bilgiler verdi.

Öğretmenlerin keyifle dinlediği programa katılan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan programlar öncesinde kısa bir konuşma yaparak sunumlarıyla katılımcılara çok değerli bilgiler veren konuklara teşekkür etti.

Karaman’da gökbilimine meraklı, bu alandaki çalışmaları yakından takip eden güzel bir öğretmen grubu olduğunu belirten İl Müdürü Mehmet Çalışkan, bu sebeple Müdürlük olarak bu çalışmalara öncü olacaklarını ve gereken desteği her zaman vereceklerini dile getirdi.

Gökbilimine yönelik sunumlar, öğretmenlerin soru cevaplarıyla son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284