Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı yarın yapılacak etkinliklerle kutlanacak.

Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun

Saat 09.30’da Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk konulacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından tören programı saat 16.00’da Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda devam edecek.

Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak. 15 Temmuz darbe girişimi VTR’sinin sunumu, Kur’an’ı Kerim tilavetinin ardından Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir konuşma yapacak. Daha sonra Vali Süleyman Tapsız’ın konuşma yapması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanının kutlama mesajının okunmasının ardından öğretmen konulu şiirin okunması ve Sayıştay Başkan Yardımcısı Fikret Çöker’in Hayatıma Dokunan Öğretmen konulu konuşmasıyla devam edecek program sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, adaylığı kalkmış öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenler adına konuşma, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesi, türküler ve öğretmen marşıyla sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284