Okuma Haftasinda 500 Kitap Dagittilar

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezlerince kitap okuma aliskanligi kazandirmak ve kitap okumayi sevdirmek amaciyla ‘’Okuma Haftasi’’ etkinlikleri çerçevesinde kursiyerlerimizle birlikte kitap okuma etkinligi düzenlendi.

Okuma Haftasinda 500 Kitap Dagittilar

Karaman Gençlik Merkezi çalisanlari ‘’Okuma Haftasi’’ etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz olarak faaliyet verdigi kurslara katilan ögrencilere roman ve hikâye kitabi dagitti. Kitaplarini alan ögrenciler, merkezde kitaplari okumaya basladi. Gençlik Merkezi çalisanlari, ‘’ Okuma Haftasi’’ etkinliginde çocuklarin kitap okuma sevgisini ve kültürünü küçük yaslarda edinebileceklerini ve ailelerin de çocuklarini bu etkinlige yönlendirmesinin mutluluk verici oldugunu kaydetti.
Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya, yaptigi açiklamada, okumanin gençler için çok önemli oldugunu, gençlere küçük yastayken kitap okuma sevgisinin asilanmasi gerektigini belirtti.
Yaklasik bes yüz kitap dagittiklarini ifade eden Bozkaya, "Gençlik merkezi olarak Karaman'da tüm vatandaslarimiza kitap okuma aliskanligini kazandirmak istiyoruz. Özellikle gençlerin yogun olarak kurslarimiza katilim sagladiklari Gençlik Merkezlerimizde bu isi baslattik. Ilerleyen zamanlarda alisveris merkezlerine ve hastanelere giderek hastalara pozitif enerji vermek için onlara kitap dagitacagiz, hep beraber kitap okuyacagiz" dedi.
Yaklasik 3 saat süren etkinlige ögrenci ve ögrenci velileri yogun ilgi gösterdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284