Okuma Yazma Öğrenen Teyzelere Kuntoğlu’ndan Sürpriz Ziyaret

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu alan taraması neticesinde Karaman’da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Dede Korkut İlkokulu bünyesinde açılan okuma yazma kursunda eğitim gören kursiyerlerin sürpriz bir konuğu vardı. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okuma yazma öğrenen teyzelerin misafiri oldu.

Okuma Yazma Öğrenen Teyzelere Kuntoğlu’ndan Sürpriz Ziyaret

Dede Korkut İlkokuluna gerçekleştirilen sürpriz ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu kursa ilişkin okul yöneticilerinden bilgi aldı.

“Sizler öğrenmenin yaşının olmadığını gösteren en güzel örneklersiniz”

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ülke çapında başlatılan Okuryazarlık Seferberliğine dikkat çekerek okumanın yaşı olmadığını söyledi. Kuntoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında açılan kursumuza katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler öğrenmenin yaşının olmadığını gösteren en güzel örneklersiniz. Azminiz ve gayretinizle toplumumuzdaki bireylere örnek oluyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu konuda eğitim camiası olarak yanınızdayız” diye konuştu.

“Eğitimde rol model olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum”

Devletin eğitim konusundaki desteğinin ve yatırımların artarak devam ettiğine dikkat çeken Mevlüt Kuntoğlu, “Çok şükür güzel ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda refah seviyesi yükseliyor. Eğitim anlamında büyük hamleler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Çocuklarımız milli, manevi ve ahlaki değerleriyle büyüyerek bu ülkeyi daha iyi yerlere getirecekler. Eğitimde rol model olduğunuz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Ziyarette kursiyerlerle yakından ilgilenen İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu kursiyerlerin defterlerini kontrol edip defterlere imza atarak günün anısına kursiyerlere hediyeler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284