Olimpiyat Ikincisi Tatar KMÜ Ögrencisi Oldu

2012 Londra Yaz Olimpiyatlari Tekvando bransinda Türkiye’ye gümüs madalya kazandiran Nur Tatar, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü`nde ögrenim görecek.

Olimpiyat Ikincisi Tatar KMÜ Ögrencisi Oldu

Milli Tekvandocu Tatar, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Tatar’a, Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman Çevik, BESYO Spor Yöneticiligi Bölüm Baskani Yard. Doç. Dr. Selahattin Akpinar da eslik etti. Prof. Dr. Sabri Gökmen, Nur Tatar’i Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde görmekten mutluluk duyduklarini ifade ederek “Ülkemize gümüs madalya kazandirdiginiz karsilasmayi ben de büyük bir heyecanla takip ettim. Sizi, ailenizi ve hocalarinizi tebrik ediyorum. Basari kazanmak kadar basariyi elde tutmak da zor bir istir, daha çok çalismak gerekir. Biz Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi olarak size basarinizi devam ettirmenizde her türlü destegi vermeye haziriz" diye konustu.
Olimpiyat ikincisi Nur Tatar da, KMÜ’de olmaktan büyük keyif aldigini söyleyerek, “Üniversitenin spor bakisindaki çagdaslik ve geçmis yillarda Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunun kazandigi basarilar Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi'ni tercih etmemde etkili oldu. Ögrenim hayatim boyunca da üniversiteme faydali olmak için elimden geleni yapacagim" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284