Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’nde Erken Kayıt Avantajları Devam Ediyor

2015-2016 eğitim öğretim yılında açılan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi eğitime inancı tam olan profesyonel bir kadroya sahip olmakla birlikte açtığı vizyon ve üstlendiği misyonun hayata geçirilmesi konusunda aldığı önlemleri ve sistem yaklaşımlarıyla öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsemiş bulunuyor.

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’nde Erken Kayıt Avantajları Devam Ediyor
Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’nde toplamda 456 öğrenci kapasiteli 19 Derslik, Bilgisayar, Müzik, Resim, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı, Kapalı Halı Saha, Kapalı Spor Salonu, 3 Basketbol Sahası, Kütüphane, Yemekhane ve Revir bulunuyor. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği okulda, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim anlayışı sunuluyor.
Deneyimli eğitim kadrosu, psikolojik ve eğitsel rehberlik servisi, bireysel etüt çalışmaları ile öğrencileri geleceğe hazırladıklarını ifade eden Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Kurucusu Ali Konukseven, “Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmeyi misyonumuz olarak üstlendik. Öğrencilerimizin bireyselliğini önemseyerek, onları her yönüyle tanımayı, Dünyadaki değişim dinamiklerini yakalayabilecek niteliklerle donanabilmelerine yardımcı olmayı, çok yönlü gelişimlerine elverişli eğitim ortamların oluşturulmasına katkıda bulunmayı ve onların çok yönlü gelişimlerini sürdürmeyi hedefledik.” dedi.
ERKEN KAYIT FIRSATI!
Sunduğu ekonomik fiyatlar ile öğrenci velilerinin ilgi odağı olan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesine erken kayıt avantajları ile başvurular bizzat yapılabiliyor. Özel okul başvuru ve kayıt sürecinde Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’ni tercih edecek olan veliler; 0338 212 03 03 numaralı telefondan erken kayıt ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler.
 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284