Özel Basari Ilkögretim Okulu Polonya Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Özel Basari Ilkögretim Okulu Projenin 4. Toplantisini yapmak üzere Polonya’ya gidiyor.

Özel Basari Ilkögretim Okulu Polonya Yolcusu

Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekibi Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler. Ziyarette Özel Basari Ilkögretim Okulu Müdürü Mehmet Coskun “Sarkilarla Oyunlarla Ingilizce Ögrenmek” adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden iki personelimiz ve iki ögrencimiz 3–9 Mart 2013 tarihleri arasinda Polonya’nin Lubsko sehrinde gerçeklesecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz kapsaminda yurtdisindan ortak okullar ile ortaklasa yapmakta oldugumuz çalismalari gözden geçirme firsati bulacagiz ”dedi.
Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekiplerini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yaptigi açiklamada, “ Ilimizde 2005 yilindan beri projeler kapsaminda 400 ögrencimiz ile 697 idareci ve ögretmenimiz olmak üzere toplam 1097 kisi Avrupa ülkelerine giderek proje alanlari ile ilgili staj ve inceleme yapma imkâni bulmustur. Ayrica, Avrupa’nin farkli ülkelerinden 682 ögrenci ve egitimci ilimize gelerek Türk Milli Egitim Sistemini inceleme firsati bulmustur. Avrupa’daki egitim kurumlari ile ortaklasa yapilan projeler araciligiyla kültürler arasi etkilesim saglanmakta ve ülkeler arasi bilgi ve tecrübe alisverisi saglanmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan idareci ve ögretmenlerimize tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284