Özel Basari Koleji’nin Yeni Binasi Törenle Açildi

Ilimizde uzun yillardir Cumhuriyet Mahallesinde bulunan binasinda özel egitim sektöründe hizmetlerini sürdüren Basari Koleji, Çakirbag köyü yakinlarina yaptirdigi yeni binasini bu yil egitim-ögretime açti. Binanin resmi açilisi hafta sonunda düzenlenen programla yapildi.

Özel Basari Koleji’nin Yeni Binasi Törenle Açildi

Açilisa Vali Murat Koca, esi Vildan Koca, Milletvekili Recep Seker, Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, Adli Yargi Komisyonu Baskani Kadir Gezici, Okul Yöneticileri, ögrencileri ve aileleri katildi.
Egitim –ögretime Konya Yolu Üzeri Çakirbag mevkiindeki binasinda devam edecek olan Özel Basari Kolejinin yeni binasi, düzenlenen törenin ardindan edilen dualarla birlikte Vali Koca ve protokol üyelerinin katilimiyla gerçeklestirildi. Açilis öncesinde Okul Müdürü Mehmet Cosar, 2001 yilindan bu yana egitim - ögretim veren Özel Basari Kolejinin yeni binasi hakkinda katilimcilara kisa bir konusma yaparken Vali Murat Koca, açilisi yapilan yeni binanin egitim camiasina, Karaman’a ve ülkemize hayirli olmasi dileklerinde bulundu. Açilisin ardindan okul binasini gezerek bir süre incelemelerde bulunan Vali Koca, Okul Müdürü Cosar’dan okul hakkinda bilgiler aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284