Özel Karadağ Anadolu Lisesi, Karaman’ın Tercihi Oldu

Özel Karadağ Anadolu Lisesi YGS ve LYS sınav sonuçlarını değerlendirdi.

Özel Karadağ Anadolu Lisesi, Karaman’ın Tercihi Oldu

Okul Müdürü Ahmet Onuralp, LYS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tüm ülkede olduğu gibi Karaman’da da tercih işlemlerinin devam ettiğini, tercih yapmak isteyen öğrencilere okul olarak yardımcı olduklarını söyledi.

Onuralp, “Karaman ilimizde ve Türkiye genelinde başarı sıralamasında derece yapan okulumuz öğrencisi Enes Burak Bilgin (MF-TM ve TS) tüm puan dilimlerinde il birincisi olmuştur. Okulumuz öğrencisi bu başarısı ile ilimizin ve okulumuzun gurur vesilesi olmuştur. Üniversite yıllarında ve mezun olduktan sonra da ülkemize ve milletimize başarıları ile hizmet edeceği düşüncesi ile kendisini ve onun şahsında tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı okulumuz için başarılı bir yıl olmuştur. YGS ve LYS de Önemli başarılar elde eden öğrencilerimizi, tatlı bir tercih telaşı içerisinde olduklarını görmekteyiz. Okulumuz Rehberlik Servisi öğrencilerimizin bu heyecanlı döneminde kendilerine rehberlik yapmak için 26 Temmuz tarihine kadar yardımcı olacaklardır. Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak mezun ettiğimiz öğrencilerimizin üniversiteye yerleşme oranının da yüksek olacağını tahmin etmekteyiz.  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için fiziki anlamda hazırlıklarımızı yaptık. 24 Temmuz -29 Ağustos tarihleri arasında kayıtlı öğrencilerimize düzenleyeceğimiz yaz kursu için plan ve programlarımızı tamamladık. Öğrencilerimizle yeni döneme hazırlanmak, eksiklerimizi gidermek, 2017-2018 yılında daha büyük başarılara imza atmak düşüncesindeyiz” dedi.

Eğitimin sevgiyle başladığını söyleyen okul müdürü Onuralp, “Başarılı olmanın anahtarı, planlı, disiplinli ve sistemli çalışmaktır. Gençlerimize doğru rehberlik yapıldığında, onların her türlü zorlukların üstesinden gelebilecektir. Gençlerimize değer veriyor ve onlara güveniyoruz. Özel Karadağ Lisesi olarak amacımız geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı milli değerlerimize sahip çıkan, Türk milleti ve insanlık âleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek. fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’’ nesiller olarak yetiştirmektir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284