Piri Reis Ilkögretim Okulu Macaristan Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Okul Ortakligi Projeleri kabul edilen Piri Reis Ilkögretim Okulu idareci ve ögretmenlerinden olusan proje ekibi, projenin ilk toplantisini yapmak üzere Macaristan’a gidiyor.

Piri Reis Ilkögretim Okulu Macaristan Yolcusu
Piri Reis Ilkögretim Okulu Proje Ekibi toplanti öncesinde Sube Müdürü M.Akif Duman ve Projeler Koordinasyon Ekibi’nden Ramazan Arslan’in da katilimi ile Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi.
Okul Müdürü Mustafa Çaglar, “Agents Of Sustainable Development, Gelisimin Öncüleri adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden 1 idareci ve 5 ögretmenimiz, 25–29 Ekim 2011 tarihleri arasinda Macaristan’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Iki yil sürecek projemiz süresince Avrupa’nin farkli ülkeleri ile isbirligi yaparak, ögrencilerin dikkatini çevre sorunlarina, ekonomik kalkinmaya ve yasam standartlarinin yükseltilmesine çekebilmeyi hedeflemekteyiz” dedi.
Piri Reis Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada,“ Egitim kurumlarimizin her alanda oldugu gibi Avrupa Birligi Projeleri konusunda da göstermis olduklari basarilar bizleri mutlu etmektedir. Bütün egitim kurumlarimiz projeler hazirlayarak egitim sistemimizin önemli ve öncelikli ihtiyaçlarinin karsilanmasina, çevre bilinci gelismis, içinde yasadiklari dünyanin sorunlarina duyarsiz kalmayan, teknolojiyi ve bilgiyi yönetebilen, demokrasiyi özümsemis, insan haklarina saygili bireylerin yetismesi hedefimize katki saglamalidir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284