Polisten Ögrencilere Kitap Armagani

Emniyet Müdürlügü’nün egitime katkisi devam ediyor.

Polisten Ögrencilere Kitap Armagani
Emniyet Teskilati Mensuplari Hanimlari Yardimlasma Dernegi Karaman Subesi ve Danis Kitabevi’nin katkilariyla ilimizde egitim-ögretim gören 567 çocuga kitap seti dagitildi.
Makbule Orman Ilkögretim Okulu’nda gerçeklestirilen programa Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, esi Zeynep Sönmez, Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, okul idarecileri ve ögrenciler katildi.
Programda konusan Makbule Orman Ilkögretim Okulu Müdürü Rahim Özkaya, “Emniyet mensuplarimizin bizleri korumak gibi çok ulvi görevinin yaninda egitime de katkida bulunmasi bizleri ayrica sevindirmistir” dedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de projeyle ilgili olarak yaptigi açiklamada, “Tüm hedefimiz egitim. Egitimi de ancak çocuklar üzerinden yapabilecegimizin hesabini yaptik. Çünkü degisim çok zor bir olay. Insanlarin algisini degistirmek çok zor. Ama fotokopi makinesi durumunda olan çocuklarimizla bu ise baslamanin gelecegimizi hem koruma altina hem de güvence altina alacagimizin bilinci ile öncelikle trafik konusu hayatimizin her noktasinda olmasindan dolayi, emniyet kemeri ve kask uygulamalarinda tüm Türkiye’ye örnek bir il olmanin hizli mücadelesindeyiz ve önde oldugumuzun da farkindayiz. Bu uygulamalarimiz devam edecek. Bugünkü uygulamaya gelince gerçekten egitimin önemini inkâr etmemiz mümkün degil. Ihtiyaci olan egitimde eksikligi bulunan yavrularimiza da bizler bir mum isigi kadar isik tutabilirsek bunun hazzini ömrümüz boyunca tasiyacagiz” dedi.
Daha sonra hazirlanan kitap setleri ögrencilere dagitildi.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284