Projeler, Çevreci Fikirler Ve Küresel Vatandaslar Için

Comenius Okul Ortakliklari Projeleri kapsaminda, ilimize gelen proje ortagi ülkelerle ve yurt disinda yapilan görüsmelerle proje çalismalari devam ediyor.

Projeler, Çevreci Fikirler Ve Küresel Vatandaslar Için

Vali Ali Akan Ilkokulu’nun ortagi oldugu “Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaslar” adli projenin ilimizdeki çalismalari için Polonya, Çek Cumhuriyeti, Ispanya, Italya, Letonya, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen ekipler, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret etti. Ziyarette, bugüne kadar proje ile ilgili yapilan çalismalar hakkinda bilgi verildi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti bildiren Il Müdürü Sultanoglu, “Insanlar bir amaç için bir araya geliyorlar, birbirlerinden çok sey ögreniyorlar. Bu birliktelik is birligini artiriyor. Bizler, bizden öncekilerden çevre yönüyle çok sey devraldik. Biz de bizden sonrakilere daha güzel bir dünya birakmak zorundayiz. 8 ülkenin temsilcileri bu güzel amaç için bir araya geldiniz.” dedi.
Ardindan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “Küresel Yurttaslar Yetistirmek” adli projeleri için Romanya’ya gidecek olan Anafartalar Ortaokulu'nu makaminda kabul etti. Okul Müdürü Mehmet Akif Duman proje çalismalari hakkinda bilgi vererek projeden beklenen sonuçlari ifade etti.
Sultanoglu, proje ekiplerine ve yurt disindan gelen misafirlere çalismalari için tesekkür ederek basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284