Rektör Gökmen Ögrencilerle Yemek Sirasina Girdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde yemekhane, kafeterya, alis-veris ve dinlenme mekânlarini içinde barindiran Sosyal Kompleks’in yemekhane bölümü hizmete açildi.

Rektör Gökmen Ögrencilerle Yemek Sirasina Girdi

Akademik ve idari personel ile ögrencilerin ayni ortami paylastigi yemekhanede KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen de yemek sirasina girdi. Yemegini alarak ögrencilerin yanina oturan Rektör Gökmen kendileriyle sohbet etti.
Rektör Gökmen ile ayni masada yemek yiyen Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 1. Sinif ögrencilerinden Mehmet Emin Sahan “ Bir ögrenci ile rektörün ayni masada yemek yemesi onur verici, bu yakinligi için Rektörümüze çok tesekkür ederiz.” diye konusurken Mehmet Ileri “ KMÜ’ nün diger üniversitelerden farki bu. Biz hocalarimizla ve hatta Rektörümüzle ayni masada yemek yiyoruz. Samimi bir uygulama. “ dedi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi 2. Sinif ögrencilerinden Sadet Cona “ Birçok üniversitede ögrenciler arastirma görevlileriyle bile yemek yiyemezken bizim Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde rektörümüzle karsilikli yemek yiyebilmemiz çok güzel ve olumlu.” dedi. Salih Altin ise “ Rektörümüz masamiza gelince çok sasirdim. Ögrenciler ile hocalarin ayni yemekhaneyi kullanmasini çok olumlu buluyorum.” diye konustu.
Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i aralarinda yemek yerken gören bazi ögrenciler, yanina gelerek saat 12.00-12.15 arasinda yogunlasan kuyruklardan dert yandi. Rektör Gökmen ise çözümsüz sorun olamayacagina dikkati çekerek, ögrencilere çözüm önerisi gelistirmelerini teklif etti ve bu konuda yapabileceklerini kendilerinden dinledi.
Yemek almak için sira bekleyen Rektör Gökmen yemegin ardindan tepsisini yine kendisi tasidi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284