Rektör Gökmen Yeni Ögrencilerini Güleryüzle Karsiladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 3 Eylülde baslayan kayitlarda ögrencileri ve ailelerini yalniz birakmadi.

Rektör Gökmen Yeni Ögrencilerini Güleryüzle Karsiladi
Kayit yaptirmak için gelen ögrencileri ve ailelerini her zamanki gülen yüzüyle karsilayan Rektör Gökmen, genis kapsamli olanaklarin sunulacagi yeni egitim-ögretime ‘merhaba’ demenin mutlulugunu, yeni ögrencileriyle paylasti.
Karsilarinda Rektör Gökmen’i gören üniversiteliler ve aileleri saskinliklarini gizleyemeseler de Rektör Gökmen ve üniversite personelinin ilgisinden memnun ayrildi. Ögrencileri tebrik eden ve basarilar dileyen Rektör Gökmen kayit, konaklama, ulasim gibi her konuda çikabilecek sorunlarda üniversitede görevli ekibin kendilerine yardimci olacagini belirtti.
Rektör Gökmen, ailelere çocuklarinin huzurlu bir ortamda olacagina inandigini belirterek “Gözünüz arkada kalmasin. Burada çocuklariniz bize emanet. Ben de evladini üniversiteye yeni kayit yaptiran bir baba olarak, sizlerle ayni heyecani yasiyorum, sizleri çok iyi anliyorum. Çocuklarimizin en iyi ortamlarda ögrenim görmeleri için hazirliklarimizi yaptik. Üniversitemizde büyük sehirlerdeki üniversitelere oranla ögrencilerimizin kendilerini gelistirme sansi daha yüksek. Üniversitemizde hizmetlerimiz hep daha iyiye dogru gidiyor.” dedi.
Valilik ve diger kurumlarin da KMÜ çalismalarina büyük destek verdigini belirten Rektör Gökmen, ögrencileri siniflarinda da ziyaret edip tek tek sohbet edecegi sözünü verdi.
Türkiye’nin farkli bölgelerinden kayit yaptirmak için gelen ögrencilerin ve ailelerinin otogarda karsilandigi KMÜ’de, ayni zamanda Il Emniyet Müdürlügü personeli de ögrencilerle tek tek ilgileniyor ve ikramlar sunarak Karaman’da üniversite yasaminin güvenliligi hakkinda bilgiler veriyor.
Karaman Valisi Murat Koca da KMÜ Rektörü Gökmen'i ziyareti sirasinda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine yeni kayit yaptiran ögrencilerle bir süre sohbet ederek, hayirli olsun dileklerinde bulunmustu.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde kayitlar 7 Eylül tarihinde sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284