Rektör Gökmen’den Kazim Karabekir MYO Ziyaret

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, ögrencilerle bulustu.

Rektör Gökmen’den Kazim Karabekir MYO Ziyaret

Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen söylesiye ögrencilerin ilgisi yogun olurken, etkinlik öncesinde ögrencilerden Fetullah Atici, Mediha Avci ve Ferhat Arslan mini bir konser verdi.
“Insandaki en temel özellik kisiliktir”
Ögrencilere altin degerinde ögütler veren Prof. Dr. Sabri Gökmen, burada rektör olarak ya da profesör olarak degil bir insan olarak konustugunu ve ögrencilere de insan olarak deger verdigini söyledi. Insanlarin yaratilislari geregi ve zaman içinde kazandiklari pek çok özellige sahip olduklarini belirten Rektör Gökmen, “Insandaki en temel özellik kisiliktir.” dedi.
Insanlarin baska olumlu özelliklerinin de bulundugunu ve bu özelliklerin insana deger kattigini belirten Prof. Dr. Sabri Gökmen, kisiligi olmayan bireylerde diger güzel özelliklerin bir anlami olmayacagini ifade etti. Rektör Sabri Gökmen, saglam bir kisilige sahip insanlarda “sevgi” ve “verme” gibi huylarin da olmasi halinde karsisindaki kisileri mutlu edecegini, dolayisiyla kendisinin de mutlu olacagini söyledi.
Prof. Dr. Sabri Gökmen ile söylesi yapma ve soru sorma imkâni bulan ögrenciler daha sonra Rektör Gökmen ile fotograf çektirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284