Robotik Kodlama Eğitimi Alan Çocuklar Sertifikalarını Aldı

KOPSOGEP programı kapsamında finanse edilen ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen `Çocuklar Geleceğimiz” projesi kapsamında Robotik Kodlama Eğitimi çocuklara sertifika programı düzenlendi.

Robotik Kodlama Eğitimi Alan Çocuklar Sertifikalarını Aldı

Sertifika programı, proje bilgilendirmesinin ardından Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri nezaretinde Karaman Gençlik Merkezinde Robotik Kodlama Eğitimi alan çocukların eğitim zamanlarında çekilen video gösterimi ile devam etti.
 
Daha sonra KOP İdaresi ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan, Karaman’da yaşayan çocuk ve gençleri kapsayan “Çocuklar Geleceğimiz” projesinde çocukların suça karışma oranlarını düşürmek amacıyla gerçekleştiren projede eğitim alan çocuklara Vali Mehmet Alpaslan Işık ve ilgili kurum müdürleri tarafından sertifikaları ve hediyeleri verildi.
 
Sertifika ve hediyelerini alan çocukları tebrik eden Vali Işık, başarılı çocuklar ve aileleri ile bir süre sohbet etti.
 
Maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak 04 Aralık 2020 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen programa; Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Serin ve ilgili birim amirleri, robotik kodlama eğitimi alan çocuklar ve aileleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284