Şampiyonlar Ödüllendirildi

Kazımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ilçe genelinde bütün okullarda uygulanan "Kazımkarabekir Güzel Yazıyor" projesi kapsamında ilçe genelinde ocak ayında en güzel yazı yazan öğrenciler ödüllendirildi.

Şampiyonlar Ödüllendirildi

Öğrencileri güzel yazı yazmaya, düşündüklerini yazıya dökmeye, güzel not tutmaya ve çalışma disiplini kazandırmayı hedefleyen projede her okul türünde en güzel yazı yazan öğrenciler komisyonlar marifetiyle tespit edilerek ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit "mutlu ve başarılı öğrenciler hedefimize yönelik çalışmalardan biri olan  "Kazımkarabekir Güzel Yazıyor" projesinde ocak ayında en güzel yazı yazan öğrencilerimize belgelerini ve hediyelerini veriyoruz. Gelişen teknoloji ile birlikte öğrencilerin yazı yamaktan uzaklaşmaları, kendilerini ifade etmekte karşılaştıkları güçlükler ve çalışma disiplini kazandırmak gibi nedenlerle bu çalışmayı ilçe genelinde başlattık.  Her çalışmada katkılarıyla bizleri mutlu eden öğretmenlerimiz bu çalışmada da en büyük desteğimiz her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Evlerde ise ailelerimiz  çocuklarına güzel yazı yazmaya teşvik ediyorlar sağladıkları bu destek için de anne babalara da teşekkür ediyorum.

Çalışma kapsamında her ay en güzel yazı yazan öğrenciler ödüllendirilmeye devam edecektir. Şubat ayında da öğrencilerimizi ve ailelerini çalışmaya destek olmalarını rica ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284