SBS’nin Provasini Yaptilar

Özel Babaoglu Ortaokulu, 8 Haziran 2013 Cumartesi Günü yapilacak SBS’nin provasini yaparak ögrencilerini sira disi bir uygulama ile sinava hazirliyor.

SBS’nin Provasini Yaptilar

Uygulama hakkinda bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ün: “ Ögrencilerimiz, 8 Haziranda girecekleri sinav için son üç yildir hazirlandilar. Özellikle 8. sinifta bu çalismalar daha da yogunlasti. Okulumuzdaki ve dershanelerindeki ögretmenleri esliginde yil boyunca ellerinden geleni fazlasiyla yaptilar. Okul olarak her sinavdan önce konu analizlerimizi yaptik. Yaptigimiz bütün sinavlari SBS ciddiyetine uygun olarak gerçeklestirdik. Sinavlarin sonunda, her ögrencimizin eksigini tek tek inceleyerek konu etütlerimiz ve ders takviyelerimizle gerek hafta içi gerekse cumartesi günleri onlari sinava en iyi sekilde hazirlamaya çalistik.
Her sinavin her mücadelenin kazanilmasinda en belirgin etkenlerin basinda motivasyon gelir. Okulumuzun rehber ögretmenleri ve psikologumuzun önerileri ile sinav öncesinde prova yapmayi uygun gördük. Ögrencilerimiz aileleri tarafindan, sinavin yapildigi okula kimlik belgeleri ve sinav evraklarini getirdiler. Saat 10.00’ da sinavimiz gözetmen ögretmenlerimiz tarafindan baslatildi ve 12.00’ de sona erdi. Ögrencilerimizin heyecanini biraz olsun kirmak, sinava motive olmalarini saglamak ve en önemlisi SBS’nin bu yapilan sinavlardan farkinin olmadigini göstermeye çalistigimiz sinav için emegi geçen herkese okulumuz adina tesekkür ederim.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284