SET Öğrenci Topluluğu Sıra Gecesi Düzenledi

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu (KKMYO) Sosyal Etkinlik ve Tiyatro (SET) Öğrenci Topluluğu tarafından ‘sıra gecesi’ programı düzenlendi.

SET Öğrenci Topluluğu Sıra Gecesi Düzenledi

Programa, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ve Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nun yanı sıra Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Bayrakcı, KMÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sefa Usta, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile ilçe halkı ve öğrenciler katıldı.

Urfa yöresine ait türküler eşliğinde çiğ köfte yapılması ile başlayan program, öğrencilerin halk oyunlarına eşlik etmesi ile devam etti.

“Meslek yüksekokulu mezunlarımız ülkemizin ara eleman ihtiyacı için büyük önem taşıyor”

Programda, Öğr. Gör. Yusuf Selim Baldır, SET Öğrenci Topluluğu Başkanı Mehmet Yeşilağaç ve gönüllü öğrencilerle sohbet eden Rektör Namık Ak, meslek yüksekokulu mezunu öğrencilerinin ülkemizin ara eleman ihtiyacının karşılanması konusunda büyük bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “Kendinizi iyi yetiştirin ve mezun olduktan sonraki yaşantınıza öğrencilik döneminizden itibaren hazırlık yapın. Üniversitemizin Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin koordinasyonunun gerçekleştirilen faaliyetleri takip edin. Hedefiniz daima güneş olsun, güneşi ıskalarsanız bile yıldızlara takılırsınız.” dedi.

Protokol üyeleri ve davetlilere çiğ köfte ikramının ardından öğrencilerin yerel sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlenmesi ile program sona erdi.

​​​​​​​

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284