Siyahser Ortaokulu Portekiz Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Siyahser Ortaokulu Portekiz’e gitti.

Siyahser Ortaokulu Portekiz Yolcusu
Siyahser Ortaokulu proje ekibi Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler. Ziyarette Siyahser Ortaokulu Müdürü Kadir Altunsoy “Herkes için yesil bir dünya” adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden üç personelimiz ile 13-21 Nisan 2013 tarihleri arasinda Portekiz’de gerçeklesecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz kapsaminda hem proje konumuz olan çevre ile ilgili farkli ülkelerde yapilan çalismalari gözlemleme hem de farkli kültürleri tanima firsati bulacagiz ”dedi.
Siyahser Ortaokulu proje ekiplerini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yaptigi açiklamada, “Ilimizde 2005 yilindan beri projeler kapsaminda 420 ögrencimiz ile 760 idareci ve ögretmenimiz olmak üzere toplam 1180 kisi Avrupa ülkelerine giderek proje alanlari ile ilgili staj ve inceleme yapma imkani bulmustur. Avrupa’daki egitim kurumlari ile ortaklasa yapilan projeler araciligiyla kültürler arasi etkilesim saglanmakta ve ülkeler arasi bilgi ve tecrübe alisverisi saglanmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan idareci ve ögretmenlerimize tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284