Sultanoglu, 40 Ikindi Söylesisinde

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesini ziyaret ederek, 40 ikindi sohbetlerinde ögrencilerle söylesi yapti.

Sultanoglu, 40 Ikindi Söylesisinde

"Zamanin Hakkini Vermek" konulu söyleside ögrenciler ile bir araya gelen Il Milli Egitim Müdürü Sultanoglu, egitimin asil anlaminin ögrenciler oldugunu belirterek, "Ailemize, memleketimize, ülkemize ve tüm dünyaya karsi sorumluluklarimiz var, dünyanin da bizden beklentileri var. Kendimizi bu amaca göre yetistirmeliyiz. Dünyadaki degisim ve dönüsümde sizlerin payi olacaktir."seklinde konustu.
Yapilan isin zamaninda ve kaliteli yapmalisinin önemine dikkat çeken Asim Sultanoglu, "Önde olmanin, daha basarili olmanin yolu zamani iyi kullanmaktan geçer, isimizi kaliteli ve zamaninda yapmaliyiz. Kaliteli isin her zaman bir alicisi vardir. Dag basinda da olsaniz kaliteli bir is yaptiginizda sizi mutlaka fark ederler."diye konustu.
Okullardaki böyle güzel ve kaliteli isleri gördükçe mutluluklarinin ve heyecanlarinin arttigini belirten Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, çalismalarda emegi geçen okul idarecilerine, ögretmenlerine ve ögrencilere tesekkür etti.
Konusmasindan sonra Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesinde sergilenen Galeri Dinçer'in açilisini gerçeklestiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu galeri hakkinda okul yönetiminden bilgiler aldi. Galeri Dinçer'de her hafta belirlenen bir temayla ilgili eserler sergilenecek. Galerinin ilk temasi ise “Gülümseme” oldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284