Sultanoglu: “Akademik Basarimizi Erdemli Gençler Yetistirerek Taçlandirmak Istiyoruz.”

2013 Yüksek Ögretime Geçis sinavi (YGS) puan ortalamasina göre Karaman’in 10. sirada yer almasi egitim camiasinda memnuniyet ve sevinçle karsilandi.

Sultanoglu: “Akademik Basarimizi Erdemli Gençler Yetistirerek Taçlandirmak Istiyoruz.”

Sonuçlarin yayinlanmasindan sonra bir açiklama yapan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu Karaman’in YGS de yakaladigi bu basaridan dolayi emegi geçenlere tesekkür etti.
Il Müdürü Sultanoglu, “Ilimiz YGS Sinavinda en basarili 10 il arasinda yer aldi. Bu tablo bizleri memnun etmis, heyecan ve çalisma sevkimizi artirmistir. Bu basarida emegi geçen sayin Valimize, Vali yardimcilarimiza, kaymakamlarimiza, Il, Ilçe Milli Egitim yöneticilerimize, okul, kurum yöneticilerimize, ögretmenlerimize, velilerimize, dershane çalisanlarina, sivil toplum kuruluslarimiza, egitime destek veren hayirseverlerimize, kamu kurum ve kuruluslarimiza milli egitim camiasi adina tesekkür ederiz.” dedi
Karaman’in ilk siralara yükselmesinde daha önceden yapilan çalismalarin katkisinin büyük oldugunu belirten Sultanoglu, bu basarinin kalici ve sürdürülebilir olmasi için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini bildirdi.
Sultanoglu, “Akademik olarak elde ettigimiz sonuç, gögsümüzü kabartmistir. Bu basariyi sosyal yönü gelismis, toplumun sorunlarina duyarli, ailesine ve ülkesine faydali erdemli davranislari kazanmis gençler yetistirerek taçlandirmak istiyoruz. Bu hedefin gerçeklestirilmesinde bütün paydaslarimizin katkisini önemsiyoruz. Nihai hedefe ulasmak için ögretmen ve okul yöneticilerinin büyük çaba gösterecegine olan inancim tamdir.
Bu basarinin sahibi ögrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki sinavlarinda basarilar diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284