Sultanoğlu, Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu tarafından muharrem ayı münasebetiyle paylaşmanın dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi olan aşure günü etkinliği düzenledi.

Sultanoğlu, Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu Öğrencileri İle Bir Araya Geldi
Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Maarif Müfettişleri Başkanı Mehdi Sezer, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Bayır, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Etkinlikte öğrencilere hitaben konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Türk milletinin gurur duyulacak köklü tarihe sahip olduğunu belirterek milletimizin geçmişten günümüze her zaman mazlumlara yardım elini uzattığını söyledi. Sultanoğlu, tarihimizin hiçbir döneminde sömürü üzerine kurulan bir refah anlayışının olmadığını dile getirerek devlet anlayışımızın insanı yaşatmak olduğunu ve gelecek nesillerin dünyaya barış ve huzuru getireceğine inandığını ifade etti.
Öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileyen İl Müdürü Asım Sultanoğlu, konuşma sonrasında onlara aşure ikram etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284