Sultanoglu, Okul Müdürleriyle Tanisti

Ilimize yeni atanan Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, okul müdürleriyle düzenlenen bir toplantida bir araya geldi.

Sultanoglu, Okul Müdürleriyle Tanisti

Gevher Hatun Anaokulu Toplanti Salonunda gerçeklesen tanisma toplantisina Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Egitim Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Durgun, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari Hasan Hüseyin Oduncu, Selmani Karaçam Sube Müdürleri Abdülkuddüs Budak, Abdülkerim Çömce, Mehmet Akif Duman ile okul müdürleri katildi.
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, görevine baslayali iki hafta oldugunu Kirklareli’nin Pinarhisar ilçesinde Ilçe Milli Egitim Müdürlügünden Karaman Il Milli Egitim Müdürlügüne atandigini ve Karaman’a geldigi için büyük bir mutluluk duydugunu ifade etti.
Sultanoglu, “Ilimizde yapacagimiz çalismalarda ekip anlayisi içinde milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; ailesini, vatanini, milletini seven ve daima yüceltmeye çalisan iyi insan yetistirmek için var gücümüzle çalisacagiz. Çocuklarimizi sadece yarisa sokmak degil bu çocuklara sayginligin, sevginin, paylasimin, dayanismanin, adalet duygusunun disiplinli bir sekilde yerlestirilmesi noktasinda onlara bir yol haritasi çizerek insanî, evrensel degerler kazandirmaya çalisacagiz. Egitimin bir ekip isidir, herkesin üzerine düsen görevi yapmasi halinde basari kendiliginden gelecektir. Egitimdeki basari siz okul müdürlerimiz, ögretmenlerimiz kisaca egitime hizmet eden çalisanlarimizla olacaktir. Çünkü bu çocuklar bizim, bu ülke hepimizin. Ülkemizi aydinlik ufuklara götürmek için elbirligi ile insanimizin egitimine yogunlasmak zorundayiz. Okullarimizda projelerimize devam edecegiz. Egitimde verimliligi artirma projesi, Degerler egitimi projesi, Avrupa birligi projeleri, TÜBITAK ve Kalkinma Ajansi Projeleri ile okullarimiza katki saglayalim. Idareciler olarak Müdür yardimcilarimizi ve ögretmenlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalisalim”dedi.
4+4+4 ile ilgili geçislerin önümüzdeki egitim ögretim yilinda tamamlanmasini isteyen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “ Ögretmenlerimiz bir sonraki yil norm fazlasi olma endisesi duymadan okullarda geçisleri tamamlamasi gerekmektedir. Böylece ögretmenler kendilerini tamamen derslerine verebilecektir. Ayrica Bakanligimizca serbest kiyafet uygulamasina geçilmistir. Ögrencilerimiz okula istedikleri kiyafetle gelebilecektir. Hiçbir ögrencimiz kiyafeti yüzünden geri çevrilmeyecektir” diye konustu.
Okul öncesi için 36 ay ile 66 ay arasindaki çocuklarin okul öncesine kazandirilmasini isteyen Sultanoglu, “Böylece çocuklarimiz birinci sinifa baslarken hem sosyal yönden gelismis olacaklar. Hem de egitim ögretime hazir olarak baslayacaklardir. Liselerde kayit yaptirmayan ögrencilere ulasilmasi ve ögrencilerin kayitlarinin yapilmasi saglanmali. Hep beraber Karaman’da güzel isler yapacagiz. Günün her saatinde beni telefonla arayabilirsiniz. Sikintilarinizi çözmek için buradayim. Önemli olan islerimizin aksamadan yürümesidir” diyerek sözlerini tamamladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284