Sultanoglu, Sariveliler’de Egitimin Durumunu Inceledi

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve beraberindeki heyet Sariveliler Ilçesindeki egitim kurumlarinin faaliyetlerinin degerlendirildigi Ilçe Milli Egitim Müdürler toplantisina katilarak ilçe okullarinda incelemelerde bulundu.

Sultanoglu, Sariveliler’de Egitimin Durumunu Inceledi

Iki gün süren toplanti ve incelemeler Il Milli Egitim Müdürünün baskanliginda Ilçe Milli Egitim Müdürleri, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi ve Sube Müdürlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, ilk olarak Ilçe Milli Egitim Müdürlügüne gelerek Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Balkaya’dan egitim ve ögretim çalismalari hakkinda bilgi aldi. Daha sonra Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur ve Göktepe Belediye Baskani Bayram Sahin’in makamlarinda ziyaret ederek egitime verdikleri destekten dolayi kendilerine tesekkür etti.
Sariveliler Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün ev sahipligi yapti toplantilarin ilki, Ilçedeki okul ve egitim kurum yöneticileriyle gerçeklestirildi. Toplantida okullarin egitim faaliyetleri degerlendirilerek yöneticilerle görüs alis verisinde bulunuldu. Daha sonra Ilçe Milli Egitim Müdürler toplantisina geçildi. Toplantida ilçe okullarindaki egitim faaliyetleri, yeni sisteme göre okul dönüsümleri, okul derslik planlamalari, 2013 yatirimlari görüsüldü.
Toplantilarin ardindan Il Milli Egitim Müdürü ve beraberindeki heyet ilçe merkezi, kasaba ve köylerdeki okullari gezerek incelemelerde bulundular. Okullardaki yöneticilerle görüsüp egitim faaliyetleri hakkinda bilgi aldilar. Il Milli Egitim Müdürü okullarda ögretmenleri de ziyaret ederek onlarin istek, öneri ve beklentilerini dinledi.
Il Müdürü Sultanoglu ögretmenlerle yaptigi görüsmelerde ögretmenlik mesleginin fedakarlikla özdeslestigini belirterek; “Memleketin neresinde olursa olsun ihmal edecegimiz tek bir ögrencimiz bile yoktur. Her bir çocugumuz bizim için son derece kiymetlidir. Siz degerli ögretmenlerimiz, bu bilinçle buralarda imkanlariniz kisitli da olsa fedakarca hizmet ediyorsunuz. Sizleri takdir ediyor, sükranlarimi sunuyorum. Sizlerin heyecan ve gayretlerini görünce Karaman’da egitim kalitesinin kisa zamanda artacagina inancim kesinlesmistir.” seklinde konustu.
Inceleme ve ziyaretlerin sona ermesiyle Il Milli Egitim Müdürü ve beraberindeki heyet gösterdigi yakin ilgiden dolayi Sariveliler Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Balkaya’ya tesekkür ederek ilçeden ayrildilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284