Sultanoglu, Sinava Girecek Ögrencilere Basarilar Diledi

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, 14-15 Haziran ve 21-22 Haziran günlerinde yapilacak olan Lisans Yerlestirme Sinavina girecek olan ögrencilere basarilar diledi.

Sultanoglu, Sinava Girecek Ögrencilere Basarilar Diledi

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yaptigi açiklamada, “Üniversiteye geçiste Lisans Yerlestirme Sinavi önemli bir adimdir. Ögrencilerimiz, Yüksekögretime Geçis Sinavi ve Lisans Yerlestirme Sinavlarinda elde edilen sonuçlar dogrultusunda üniversite tercihinde bulunacaklar. Gençlerimizin, uzun soluklu çalismalarinin karsiligini almak için sabir ve inançlarini ortaya koyarak basarili bir sinav süreci geçirecekleri inancindayim.
Sevgili Anne ve Babalar,
Çocuklarinizin basarisi için birçok fedakârliklar yaptiniz, yapiyorsunuz. Onlarin basarisini görmek elbette hakkiniz. Evladiniz, göz bebeginiz olan çocuklarimiz için sinavin sonucu ne olursa olsun; her zaman onlarin yaninda oldugunuzu gösterip moral vermelisiniz. Sinavlar gelir geçer, ama anne-baba-çocuk iliskisi hep devam eder. Sinav sonrasinda da bugün oldugu gibi çocuklarinizdan sevginizi, desteginizi esirgemeyiniz.
Sevgili Ögrenciler,
Bu önemli dönüm noktasinda elde edilecek basarilar hayatinizi etkileyecek. Sinavin önemi ve ciddiyeti sizi korkutarak endise ve strese yol açmasin. Sinavlar telafisiz, tekrari olmayan, her seyin sonu anlamina gelmez. Onun için tüm hazirliklarinizi tamamlayarak yapilmasi gerekenleri yaptiginiza inanarak sinava girmeniz, size rahatlik saglayacaktir. Basari yolunda size en büyük katkinin kendinize duydugunuz güvenden gelecegini unutmayiniz.
Bizlerin ve ailelerinizin size duydugu güven hiçbir sekilde degismeyecek, sinav sonrasi için de ayni ölçüde olacaktir.
Bu vesileyle ögrencilerimizin egitiminde emeklerini ve desteklerini esirgemeyen tüm idarecilerimize, ögretmenlerimize ve ögrencilerimizin ailelerine tesekkür ediyor, sinava girecek ögrencilerimize basarilar diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284