Toki Anadolu Lisesi Norveç’e Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirladiklari Comenius Projeleri kabul edilen TOKI Anadolu Lisesi idareci, ögretmen ve ögrencilerinden olusan proje ekibi proje koordinatörü ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret etti.

Toki Anadolu Lisesi Norveç’e Gidiyor

TOKI Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Bastug projeleri hakkinda verdigi bilgide, “To See is to Know. All Our Destinations Görmek Bilmektir' adli projemiz kapsaminda 20-24 Eylül 2012 tarihleri arasinda Norveç’e gerçeklestirilecek olan proje toplantimiza katilacagiz. Projemiz kapsaminda ögrencilerimizin ve ögretmenlerimizin farkli kültürleri daha iyi tanimasini ve farkli egitim sistemlerini yerinde görmeyi amaçlamaktayiz" dedi.
TOKI Anadolu Lisesi proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da, "Karaman, egitimin her alaninda oldugu gibi Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlarinda da önemli bir seviyeye ulasmistir. Projeler kapsaminda okul ve kurumlarimizin Avrupa’nin farkli ülkeleriyle ortak çalismalar yapmasi ilimiz ve ülkemiz adina olumlu bir gelismedir. Çünkü projeler araciligiyla ülkeler arasindaki ön yargilar; sevgi, baris ve hosgörü ortami olusturularak yikilmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, müdürlügümüzün projeler koordinasyon ekibine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284