Toki Anadolu Lisesinde Bir Basari Daha

Kasim ayinin degeri olan `dostluk` konusunda birinci olan Toki Anadolu Lisesi Aralik ayinin degeri `Demokrasi` de de ikinci oldu. Milli Egitim Müdürlügünde düzenlenen törende ödülü Okul Müdürü Mehmet Bastug, Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu`nun elinden aldi.

Toki Anadolu Lisesinde Bir Basari Daha

Okul Müdürü Mehmet Bastug yaptigi açiklamada "Toki Anadolu Lisesi olarak bizler sadece akademik basari hedeflemiyoruz. Bizim önceligimiz öncelikle kendisini ifade edebilen, kendine özgüveni olan, milli ve manevi degerlerine sahip çikan ve yasayan, saglikli kisiligin temel taslarini olusturan degerlere sahip gençler yetistirmek. Bizler inaniyoruz ki gelecegin Türkiye'sinde bu degerlere sahip gençlerin katkisi çok daha büyük olacaktir. Bu yüzden bizler okulumuzda akademik egitimin yaninda sosyal ve kültürel etkinliklere, kisisel gelisim seminerlerine de önem veriyoruz. Okulumuz bu egitim ögretim yilinin basindan bu zamana kadar Liseler arasi Basketbol sampiyonasinda il birinciligi, EDEP projesinde Kasim ayinda il birinciligi ve aralik ayinda da il ikinciligi derecesini alarak bu faaliyetlerini taçlandirmistir.

Ayrica okulumuzda akademik basariyi artirmak için hafta içi ve hafta sonu kurslarimiz ve TÜBITAK Olimpiyatlari sinavina hazirlik çalismamiz devam etmektedir.
Bu çalismada emegi geçen diger idareci arkadaslarimiza okulumuz ögretmenlerine ve ögrencilerimize verdikleri emekten dolayi tesekkür ediyor, kendilerini kutluyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284